MRes Biomedisch Onderzoek (Microbiome In Gezondheid En Ziekte)

gezondheid, wellness advies

Het is steeds vaker te horen dat orale gezondheid is van vitaal belang voor de algehele gezondheid. Meer dan 80 procent van de Amerikanen, bijvoorbeeld, zijn leven met parodontale of gom ziekte, die vaak niet gediagnosticeerd. Dit kan zijn omdat de patiënt de tanden voel me goed, dus hij vermijdt het gaan naar de tandarts, en bezoeken aan de arts zelden focus op mondelinge gezondheid. In één geval, een tiener meisje die had spier-en gewrichtspijn, rugpijn, hoofdpijn en lusteloosheid voor jaar werd gediagnosticeerd met een chronische Lyme op een alternatieve geneeskunde kliniek. Ze kreeg antibiotica, zowel mondeling een intraveneus gedurende vijf maanden, maar niet verbeteren. De antibiotica gestopt, maar de katheter dat artsen gebruikt voor het leveren van de drugs werd gelaten. Het meisje ontwikkelde een bacteriële infectie die verspreid wordt in haar bloed en veroorzaakt een levensbedreigende complicatie genoemd septische shock. In deze toestand van de persoon in kwestie daalt de bloeddruk gevaarlijk. Ze herstelde nadat hij in het ziekenhuis opgenomen voor een aantal weken.

Meditatie wordt steeds meer bestudeerd als potentiële behandeling voor een breed scala van lichamelijke en geestelijke kwalen. Een mogelijke reden voor de werkzaamheid? Het effect op de ULO. Een paar studies hebben aangetoond dat meditatie maakt verschuivingen in de niveaus van de ULO.
In een klein onderzoek gekeken naar vijf onderwerpen die onderging meditatie, hetzij zittend of liggend. Voorafgaand aan het onderzoek, één van de onderwerpen tentoongesteld hoger UPE-niveaus dan de anderen. Voor dat onderwerp, meditatie geleid tot een grote afname van de ULO-is zowel tijdens als na de meditatie sessie. Voor de anderen was er een kleinere afname. Deze resultaten kunnen worden gecorreleerd aan de capaciteit voor meditatie te beïnvloeden oxidatie en anti-oxidatieve reacties.

Artsen neutraal: terwijl de arts inkomen zullen ook worden geteisterd door meer slechte schulden en dieper Medicaid kortingen, de PHB verdachten van een kritische massa aan documenten werden steeds meer afkeert van Obamacare en de effecten daarvan op hun professionaliteit. Terwijl beleidsmakers en georganiseerd geneesmiddel groepen (zoals de AMA) kan stellen dat dit een Pyrrhic Victory, dit alles zal worden overschaduwd door de bovenste regel van de effecten van MACRA , die gaat niet weg. Dit zal snel eten de documenten' bandbreedte. Ze zullen blijven, te consolideren in grotere groepen, maar weg van de ziekenhuizen, die niet langer kan veroorloven.

Homocysteïne is een aminozuur dat wordt gegenereerd wanneer methionine wordt gemetaboliseerd gebruikt door het lichaam om proteïnen en onderhouden van weefsels. Homocysteïne niveaus weerspiegelen methylatie status, zwavel stofwisseling, ontgifting, en epigenetische modulatie. Een verhoogd homocysteïne meestal geeft het lichaam een tekort aan B-vitaminen, specifiek foliumzuur en B12 en niet te metaboliseren methionine goed. Een verhoogd homocysteïne (>8) is geassocieerd met vasculaire ontsteking en een verhoogd risico op ziekten, waaronder hart-en vaatziekten, beroerte, kanker, dementie, nier-en vaatziekten, arteriosclerose, ziekte van Alzheimer en osteoporose.

Eerst en vooral, een auto-immuunziekte is een ongeneeslijke aandoening. De expressie van de ziekte in remissie gaan, maar dat betekent niet dat de persoon is genezen. Helaas, sommige zorgaanbieders en patiënten verwarren auto-immune verlossing met genezen.

Het is duidelijk dat zodra de gen-expressie van een auto-immuunziekte gaat branden, is er geen off" schakelaar, maar er is een dimmer" dat kan moduleren hoe actief de expressie wordt. We geven je de tools om te helpen bij het controleren van de schakelaars, die positieve veranderingen door te voeren.